Ivana i Ivana ARHITEKTE

Ivana i Ivana arhitekte - Dvostruka vizija za Vaš savršen dom

IVANA I IVANA ARHITEKTE - SPOJ KREATIVNOSTI I STRUČNOSTI

Dve Ivane, drugarice, kume i koleginice. Svoju stručnost i ljubav prema arhitekturi i dizajnu posvetile su jednom cilju - želja da svaki prostor pretvore u dom.

Njihova zajednička vizija i saradnja doveli su do stvaranja brojnih uspešnih projekata koji odražavaju jedinstven spoj kreativnosti i funkcionalnosti. One pažljivo slušaju potrebe i želje svojih klijenata, te svakoj adaptaciji pristupaju s posebnom pažnjom i posvećenošću. Njihova strast prema arhitekturi i dizajnu vidi se u svakom detalju, od konceptualnog planiranja do završnih radova, osiguravajući da svaki prostor postane pravi dom u kojem se osećate udobno i inspirisano.

Sa svakim novim projektom, one ne samo da ostvaruju svoje ciljeve, već i iznova potvrđuju svoju strast i posvećenost, kreirajući domove koji ostavljaju trajan utisak.


Ivana Jančić Lazarević – Master inženjer arhitekture
Ivana Damljanović – Master inženjer arhitekture
preduzimac-home-design-ivana-i-ivana-arhitekte

Svaki naš projekat je jedinstven

Kako nas je dve, imamo različite pristupe i uglove sagledavanja i zato je svaki naš projekat jedinstven i oslikava karakter ljudi koji u njemu žive. Naša sinergija omogućava nam da u svaki projekat unesemo različite perspektive, čineći ga bogatijim i sveobuhvatnijim. Kombinacija naših individualnih stilova i pristupa rezultira u prostorima koji ne samo da zadovoljavaju estetske standarde, već i funkcionalne potrebe onih koji u njima borave. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi odražavao jedinstvenost i ličnost klijenata, dok istovremeno pruža udobnost i praktičnost u svakodnevnom životu. Naša posvećenost i zajednička strast prema dizajnu garantuju da će svaki projekat biti poseban i prilagođen specifičnim željama i potrebama.

“Svoju stručnost i ljubav prema arhitekturi i dizajnu posvetile smo jednom cilju – želimo da svaki prostor pretvorimo u dom.”
Arhitekte | Ivana Damljanović i Ivana Jančić Lazarević

PROJEKTI | IVANA I IVANA ARHITEKTE

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana

HODNIK

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana-projektovaje-i-dizajn-enterijera-decija-soba

DEČIJA SOBA

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana-dizajn

DEČIJA SOBA

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana-dizajn-dnevna-soba

DNEVNA SOBA

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana-dizajn-kuhinje

KUHINJA

preduzimac-home-design-arhitekte-ivana-i-ivana-dizajn-enterijera

TRPEZARIJA

Želite li da sarađujemo?

Imamo više od 15 godina iskustva u dizajnu enterijera i projektovanju
Od ideje, preko nacrta do finalnog rešenja - Ključ u ruke!